Mutfağım,Güzel Mutfağım!

Fazlasıyla evcimen biriyim. Evde özellikle de mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sadece yemek yapmak için mutfağa girenlerden değilim. Evin en gözde yeridir mutfak benim için. Dergimi, kitabımı, çayımı alıp mutfakta keyif yapmak en büyük zevklerimden biridir. Yemek yapmayı bil yada bilme ,yap yada yapma ama mutfakta vakit geçirmeyi sevmeyen birini düşünemiyorum. Sohbetler bile mutfakta daha keyiflidir.
İzmir ' deki o mutfağın dili olsada konuşsada ne günler geçirdik o mutfakta, sabahlara kadar king mi oynanmadı yoksa sabahlara kadar muhabbetler mi!
Evdeki bir oda için projem olduğunu daha önceki bir yazımda söylemiştim. Yavaş yavaş onu yapmaya başlayacağım. Şuan fikir geliştirme aşamasındayım. O yüzden devamlı dekorasyon resimlerine bakıyorum. Bu sırada da çok güzel ve şirin mutfaklara rastladım. Blogumda neden böyle bir bölüm olmasın diye düşündüm ve hem zaman içinde benim koyduklarım ve sizden gelenlerle güzel bir arşiv olur diye düşünmekteyim. Mutfağını değiştirmek isteyenlere yada ufak değişiklikler yapmak isteyenler içinde fikir verir.
Retro tarzı çok hoşuma gider rengarenk eşyalar, objeler hepsi ayrı ayrı bakıldığında bunlar birbiriyle uymaz derken  birlikte zıtlıkların uyumu oluyor. Beğendiğim ve koyduğum resimler de bu tarzda.

Resimler " www.flickr.com " sitesinden alınmıştır.










2 yorum:

  1. Julyen 8. resim işte benim hayalim. Yemek pişirirken karşında arkadaşların da oturacak yüksek bar taburelerinde, hem pişireceksin hem muhabbet hem tadım...salonu mutfak yapsam yeridir!çok severim mutfağı ben de...

    YanıtlaSil
  2. Benimde en çok hoşuma giden 4. resimdeki mutfak.
    Mutfak salonla ya iç içe olmalı ya da mutfak çok geniş olup dediğin gibi hem pişir hem sohbet et tarzında olmalı.

    YanıtlaSil