Malzemeler
- 1/2 tavuk göğsü
- 5 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı un
- 1/2 çay bardağı su
- tuz
- 1 adet kabak
- 1 adet soğan
Yapılışı
- Tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın.
- Bir kaba su, nişasta, un ve yeteri kadar tuzu koyup boza kıvamında bir hamur yapın. Tavukları bu hamura iyice bulayıp bol yağda kızartın.
- Sebzeleri julyen şekilde doğrayıp, wok veya normal bir tavada zeytin yağı ve soya sosu ile pişirin. TAvukları ekleyip bir kaç dk. daha pişmeye bırakın.
- Bu arada noodleları kaynar suda 1 dk. kadar pişirin.
- Pişen noodleları tavaya ilave edip karıştırın. Servise hazır.
Afiyet olsun.
Se ve un plato de diez, absolutamente delicioso.
YanıtlaSilSaludos
gün geçtikçe daha cesur yemek fotoğrafları çekmeye başladın, harika harika!!!
YanıtlaSil" Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...
YanıtlaSilgün geçtikçe daha cesur yemek fotoğrafları çekmeye başladın, harika harika!!! "
- Teşekkürler :)