Chef İstanbul 4. Ders

Kısa bir aradan sonra 4. ve son ders fotoğraflarını sonunda koyma fırsatı bulabildim. Güzel bir dört haftaydı ve bittiği için üzülüyorum. Hoş sohbet ve benim için oldukça verimli bir kurstu. İster misafirlerinize ikram etmek için, ister evden bu işi yapmak için gidilebilecek en güzel kurslardan biri diyebilirim.
Gelelim bu hafta yaptıklarımıza muzlu baton pasta ve frambuaz soslu kalp pasta. Bu hafta ki esas konu pasta sıvama ve krema sıkmaydı.

Frambuaz Soslu Kalp Pasta


Muzlu Baton Pasta

4 yorum:

  1. Merhaba,bloğunuzu internette tesadüfen buldum ve çok beğendim.Bende Chef İstanbul kursuna gidiyorum.Fotoğraflar çok güzel gözüküyo ama yapılışlarını yazmamışsınız.Bu güzel lezzetleri merak edenler mutlaka vardır...Artık bende takipçilerinizden biriyim.

    YanıtlaSil
  2. Chef İstanbul gerçekten iyi bir kurs. Herkesle birebir ilgilenmeye çalışıyorlar.
    Tarifleri bende yayınlamak isterdim ama pek etik bir davranış olmazdı bu. İstediğiniz tarif olursa mail yoluyla bana sorabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür edrim.Facebooktada takip ediyorum sizi ve arkadaşlarımada mutlaka önereceğim.Yaptıklarınız nefis gözüküyo.

    YanıtlaSil